Autorijschool Halvemaan

Alle details over Autorijschool Halvemaan.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Halvemaan ligt op 60%, 199 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Autorijschool Halvemaan? Je kunt terecht bij 1 examenlocaties: Leiden. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook lessen met een automaat personenauto. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek voor de scooter, auto of motor.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool Halvemaan.

De school is te vinden in Noordwijkerhout. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Duindoornstraat 23, 2211PJ Noordwijkerhout. Bellen? Het telefoonnummer is (0252) 34 14 48. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 280526490000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5473W2.

Waar zit Autorijschool Halvemaan?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Noordwijkerhout.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Noordwijkerhout. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Fleur en Wiebe’s autorijschool.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Halvemaan

Slagingspercentage

60

Aantal examens

199

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Telefoon

(0252) 34 14 48

Adres

Duindoornstraat 23

Postcode

2211PJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

280526490000

Rijschoolnummer

5473W2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Halvemaan”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo