MAMA RIJSCHOOL

Alles over MAMA RIJSCHOOL.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van MAMA RIJSCHOOL ligt op 13%, 88 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Les je bij MAMA RIJSCHOOL? Je rij-examen leg je af bij een van de 5 examenlocaties van CBR: Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam, Leiden, Barendrecht. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorieboek.

Adres- en contactgegevens van MAMA RIJSCHOOL.

Je vindt deze school in Voorhout. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Calla 32, 2215ZD Voorhout. De school is telefonisch bereikbaar op 06 95 27 08 18. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 785954790000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2065U2.

Waar bezoek ik MAMA RIJSCHOOL (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige scholen in de buurt van Voorhout.

Klik hier voor alle Rijscholen in Voorhout. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Advies Buro Rijvaardigheid Rijnland en Autorijschool Fred Dreef.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: MAMA RIJSCHOOL

Slagingspercentage

13

Aantal examens

88

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 95 27 08 18

Adres

Calla 32

Postcode

2215ZD

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam, Leiden, Barendrecht

KvK-nummer

785954790000

Rijschoolnummer

2065U2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “MAMA RIJSCHOOL”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo