Gerards Rijschool

Op deze pagina ontdek je alles over Gerards Rijschool.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Gerards Rijschool ligt op 60%, 5 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). De rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto, bromfiets. Ga je van start met rijlessen bij Gerards Rijschool? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties: Utrecht. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie behalen? Bekijk hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Gerards Rijschool.

De rijschool is gevestigd in Vianen Ut. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Gijsbr Utengoyeplein 1, 4131ZV Vianen Ut. Mailen? Hierbij het e-mailadres info@gerards-rijschool.nl. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is (0347) 37 65 40, of 06 43 43 32 08. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: gerards-rijschool.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 302026600000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 3025X8.

In welke plaats zit Gerards Rijschool precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere rijscholen in de regio Vianen Ut.

Bekijk hier alle Rijscholen in Vianen Ut. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: DK Rijschool en Autorijschool “Dul” Wijhe.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Gerards Rijschool

Slagingspercentage

60

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

info@gerards-rijschool.nl

Telefoon

(0347) 37 65 40

Telefoon-nr

06 43 43 32 08

Website

gerards-rijschool.nl

Adres

Gijsbr Utengoyeplein 1

Postcode

4131ZV

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

302026600000

Rijschoolnummer

3025X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gerards Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo