Gerards Rijschool

Alle gegevens over Gerards Rijschool.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Gerards Rijschool ligt op 80%, 15 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Start je met les bij Gerards Rijschool? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Utrecht. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijles met een automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het beste auto theorieboek.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Gerards Rijschool.

Deze school vind je in Vianen Ut. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Gijsbr Utengoyeplein 1, 4131ZV Vianen Ut. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op (0347) 37 65 40, of 06 43 43 32 08. Ze hebben een eigen website met meer informatie. Hierbij het adres: gerards-rijschool.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 302026600000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 3025X8.

In welke plaats vind ik Gerards Rijschool?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Vianen Ut.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Vianen Ut. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Autorijschool Witbreuk en Rijschool Houtekamer.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Gerards Rijschool

Slagingspercentage

80

Aantal examens

15

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0347) 37 65 40

Telefoon-nr

06 43 43 32 08

Website

gerards-rijschool.nl

Adres

Gijsbr Utengoyeplein 1

Postcode

4131ZV

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

302026600000

Rijschoolnummer

3025X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gerards Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo