Autorijschool Van Nimwegen

Lees meer over Autorijschool Van Nimwegen.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Van Nimwegen is 54%, 68 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Eerst theorieles volgen? Bij deze rijschool kan dat voor: motor, auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Kies je voor lessen bij Autorijschool Van Nimwegen? Je hebt de keuze uit 2 CBR-afrijdlocaties: Schelluinen, Utrecht.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Van Nimwegen.

Deze rijschool is gevestigd in Vianen Ut. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Merenborch 50, 4132HC Vianen Ut. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met (0347) 37 71 36. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij: verkeersschoolvannimwegen.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 230640770000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 6096F3.

Waar vind je Autorijschool Van Nimwegen (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in regio Vianen Ut.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Vianen Ut. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Alex Boeve en Rijschool Antonio.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Autorijschool Van Nimwegen

Slagingspercentage

54

Aantal examens

68

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0347) 37 71 36

Website

verkeersschoolvannimwegen.nl

Adres

Merenborch 50

Postcode

4132HC

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen, Utrecht

KvK-nummer

230640770000

Rijschoolnummer

6096F3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Van Nimwegen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Van Nimwegen
Autorijschool Van Nimwegen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo