Autorijschool Lexmond

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool Lexmond.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Lexmond ligt op 73%, 41 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Autorijschool Lexmond? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Schelluinen. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het beste auto theorie boek.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool Lexmond.

De rijschool heeft een locatie in Lexmond. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Meester Haafkensstraat 1, 4128CJ Lexmond. Het telefoonnummer van de rijschool is 06-38284738. Het KvK-nummer van deze rijschool is 538810010000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 1429F0.

Waar bezoek je Autorijschool Lexmond?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere rijscholen in de buurt van Lexmond.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Lexmond. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Didactiek en Autorijschool Mark Scholten.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Lexmond

Slagingspercentage

73

Aantal examens

41

Telefoon-nr

06-38284738

Adres

Meester Haafkensstraat 1

Postcode

4128CJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen

KvK-nummer

538810010000

Rijschoolnummer

1429F0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Lexmond”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo