A. Schenk Rijopleidingen

Alle informatie over A. Schenk Rijopleidingen.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van A. Schenk Rijopleidingen is 74%, 57 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Lessen volgen bij A. Schenk Rijopleidingen? Dan heb je de keuze uit 1 CBR examenlocaties: Kerkrade. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorie boek auto of motor.

Adres, contactgegevens en overige informatie over A. Schenk Rijopleidingen.

Je vindt deze rijschool in Lemiers. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Mamelis 17a, 6295NA Lemiers. De rijschool bellen? (043) 306 64 02. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 140642000000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0575A8.

Waar vind ik A. Schenk Rijopleidingen (routebeschrijving en kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Lemiers.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Lemiers. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Ben Bridel en BOP TUBBERGEN.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: A. Schenk Rijopleidingen

Slagingspercentage

74

Aantal examens

57

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

(043) 306 64 02

Adres

Mamelis 17A

Postcode

6295NA

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

140642000000

Rijschoolnummer

0575A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “A. Schenk Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo