A. Schenk Rijopleidingen

Ontdek alles over A. Schenk Rijopleidingen.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van A. Schenk Rijopleidingen is 62%, 58 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijles met een automaat personenauto. Ga je voor les bij A. Schenk Rijopleidingen? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR-locatie: Kerkrade. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over A. Schenk Rijopleidingen.

Deze school heeft een vestiging in Lemiers. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Mamelis 17A, 6295NA Lemiers. Bellen kan, het telefoonnummer is (043) 306 64 02. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 140642000000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 0575A8.

In welke plaats vind ik A. Schenk Rijopleidingen (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Meer rijscholen in regio Lemiers.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Lemiers. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Taxibedrijf van Meurs Maastricht B.V. en Autorijschool Roger Crutzen.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: A. Schenk Rijopleidingen

Slagingspercentage

62

Aantal examens

58

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

(043) 306 64 02

Adres

Mamelis 17A

Postcode

6295NA

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

140642000000

Rijschoolnummer

0575A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “A. Schenk Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo