Autorijschool Goossens

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool Goossens.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Goossens is 95%, 20 leerlingen legden een examen af (rijbewijs AM2). Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto. Ga je van start met rijles bij Autorijschool Goossens? Voor het afrijden heb je keus uit 1 CBR-afrijdlocatie: Kerkrade. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Autorijschool Goossens.

De school heet een locatie in Landgraaf. Dit zijn de adresgegevens: Korte Hovenstraat 16, 6374GG Landgraaf. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (045) 531 24 88, of 06 55 30 64 36. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: rijschoolgoossens.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 140160440000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 9564G1.

Waar vind je Autorijschool Goossens (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Landgraaf.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Landgraaf. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijless en Route-020.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Goossens

Slagingspercentage

95

Aantal examens

20

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(045) 531 24 88

Telefoon-nr

06 55 30 64 36

Website

rijschoolgoossens.nl

Adres

Korte Hovenstraat 16

Postcode

6374GG

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

140160440000

Rijschoolnummer

9564G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Goossens”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo