baas in rijden

Alle details over baas in rijden.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van baas in rijden ligt op 43%, 42 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). baas in rijden verzorgt ook beroepsopleiding(en): taxi. Direct aan de slag met de voorbereiding op je eerste rijles? Doe hier gratis online theorie-training. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Kies je voor lessen bij baas in rijden? Dan heb je de keuze uit 1 CBR afrijdlocaties: Zoetermeer. Deze rijschool biedt ook rijles aan met een auto met automaat.

Adres, contactgegevens en overige informatie van baas in rijden.

Je vindt de school in Zoetermeer. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Kramerplan 3, 2728DK Zoetermeer. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 27 11 67 11. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: www,baasinrijden.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 773797990000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7398U3.

Waar bezoek je baas in rijden (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Zoetermeer.

Bekijk hier meer Rijscholen in Zoetermeer. Check ook deze twee rijscholen: Verkeersschool Corrector en Autorijschool Lindhout.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: baas in rijden

Slagingspercentage

43

Aantal examens

42

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 27 11 67 11

Website

www,baasinrijden.nl

Adres

Kramerplan 3

Postcode

2728DK

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer

KvK-nummer

773797990000

Rijschoolnummer

7398U3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “baas in rijden”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo