baas in rijden

Alles op een rijtje over baas in rijden.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van baas in rijden is 50%, 70 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). baas in rijden biedt ook beroepsopleiding(en) aan: taxi. Begin vandaag nog: je kunt direct aan de slag met gratis online theorie training. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Start je met rijles bij baas in rijden? Je hebt de keuze uit 2 examenlocaties van het CBR: Zoetermeer, Rijswijk.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over baas in rijden.

Je vindt de rijschool in Zoetermeer. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Kramerplan 3, 2728DK Zoetermeer. Mailen? Hierbij het e-mailadres [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 27 11 67 11. Voor meer info check je de website van de rijschool: www.baasinrijden.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 773797990000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7398U3.

In welke plaats vind je baas in rijden (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige rijscholen in de regio Zoetermeer.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle rijscholen in Zoetermeer. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool GoPro en Autorijschool Inter Z-H.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: baas in rijden

Slagingspercentage

50

Aantal examens

70

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 27 11 67 11

Website

www.baasinrijden.nl

Adres

Kramerplan 3

Postcode

2728DK

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

773797990000

Rijschoolnummer

7398U3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “baas in rijden”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo