baas in rijden

Lees alles over baas in rijden.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van baas in rijden ligt op 42%, 43 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). baas in rijden biedt ook beroepsopleiding(en), taxi. Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Begin je met rijles bij baas in rijden? Je rijdt af bij een van de 1 CBR examenlocaties: Zoetermeer. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Korting rijles & auto theorie oefenen

Voordelig je auto rijbewijs halen? Check de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio!

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over baas in rijden.

De rijschool heeft een locatie in Zoetermeer. De adresgegevens zijn als volgt: Kramerplan 3, 2728DK Zoetermeer. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met 06 27 11 67 11. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, www,baasinrijden.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 773797990000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 7398U3.

Waar vind je baas in rijden (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Meer rijscholen in de regio Zoetermeer.

Klik hier voor alle Rijscholen in Zoetermeer. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool rij-bewust en 015 Rijopleidingen.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: baas in rijden

Slagingspercentage

42

Aantal examens

43

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 27 11 67 11

Website

www,baasinrijden.nl

Adres

Kramerplan 3

Postcode

2728DK

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer

KvK-nummer

773797990000

Rijschoolnummer

7398U3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “baas in rijden”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo