RijschoolBoef

Alles op een rijtje over RijschoolBoef.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van RijschoolBoef ligt op 54%, 28 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je voor les bij RijschoolBoef? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Zoetermeer. Binnenkort je theorie behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorieboek voor het motor of auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over RijschoolBoef.

De school heet een locatie in Zoetermeer. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Nieuwlandstraat 118, 2729DW Zoetermeer. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 21 82 84 33. Het KvK-nummer van de rijschool is 844001880000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7740U7.

Waar zit RijschoolBoef (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio Zoetermeer.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Zoetermeer. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Veenstra en Autorijschool Bosel.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: RijschoolBoef

Slagingspercentage

54

Aantal examens

28

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 21 82 84 33

Adres

Nieuwlandstraat 118

Postcode

2729DW

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer

KvK-nummer

844001880000

Rijschoolnummer

7740U7

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Endain

    Fijne rijschool, vriendelijke en geduldige rij instructeur. Ed legt alles goed uit zodat ik steeds meer zelfvertrouwen kreeg in het rijden. Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald en dat heb ik echt te danken aan Ed. Aanrader om hier te gaan lessen.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo