Rijschool Taktiek

(5 klantbeoordelingen)

Alle gegevens van Rijschool Taktiek.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Taktiek ligt op 31%, 89 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Alvast van start met je theorie? Om je optimaal voor te bereiden kun je online gratis theorie-examens maken. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Les je bij Rijschool Taktiek? Het afrijden is dan bij een van de 20 CBR afrijdlocaties: Emmeloord, Amsterdam, Eemnes, Zoetermeer, Rijswijk, Dordrecht, Gouda, Barendrecht, Utrecht, Harderwijk, Tiel.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijschool Taktiek.

Je vindt de school in De Meern. Op zoek naar de adresgegevens? Trompstraat 19, 3454XJ De Meern. Bel de rijschool op, 06 55 36 62 09. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 554681280000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 5306W3.

Waar bezoek ik Rijschool Taktiek (kaart, routebeschrijving)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van De Meern.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in De Meern. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool “De Heul” en Rijschool Ola.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Taktiek

Slagingspercentage

31

Aantal examens

89

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 55 36 62 09

Adres

Trompstraat 19

Postcode

3454XJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord, Amsterdam, Eemnes, Zoetermeer, Rijswijk, Dordrecht, Gouda, Barendrecht, Utrecht, Harderwijk, Tiel

KvK-nummer

554681280000

Rijschoolnummer

5306W3

5 reviews for Rijschool Taktiek

5.0
5
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. M.-A. te Riele

  Efficiënt, veiligheid voor alles geen lesjes-boer maar inzicht in verkeer en logica over de regels. Niet kinderachtig maar beste in je naar boven halen. Als je zeker Etty dat je je rijbewijs wilt hak
  Len en bereid bent de smoesjes en excuses achter je te laten.

 2. Hennie

  Top rijschool. Ben denk ik wel een van zijn oudste leerling geweest. Ben geslaagd naar een aantal lessen. Dus jong of oud hij geef je gewoon goed les. Gewoon relax rijden niets moet en je heb ook nog een eigen inbreng.

 3. Melvin

  Eerste proefles samen goed bekeken wat ik nodig zou hebben. Had direct een goed gevoel bij deze instructeur. Kreeg positieve feedback op de dingen die ik zelf kon verbeteren en dat was dan ook direct te merken in de volgende lessen.
  Stapte de eerste lessen wel met wat spanning de auto in na een voor mij wat minder jaartje ivm overlijden van m’n vader. Na wat gesprekken hierover voelde ik me een stuk lekkerder in de auto. Zo heb ik ook met een goed gevolg mijn rijexamen gehaald en daar ben ik hem ook erg dankbaar voor. Had namelijk nooit kunnen bedenken dat te kunnen bekokstoven. Top rijinstructeur!!!

 4. Esther

  Na drie rijscholen verder was ik heel blij dat ik deze rijschool heb ontdekt. Het was even wennen en we moesten elkaar even leren kennen. Daarna wist de rijinstructeur precies hoe hij mij het beste kon benaderen zodat ik de juiste technieken zo snel mogelijk onder de knie kreeg. Ben nog elke dag blij als ik in mijn autootje stap. Met mijn 50+ jaren had ik bijna de moed opgegeven om dit vel begeerde papiertje te bemachtigen. Dit is echte vrijheid!

 5. Es

  Goede leraar!
  Volgt niet het standaard boekje maar bekijkt zijn lessen per leerling! Relaxte sfeer in de auto en een open en eerlijke manier van leren. Ook betaalbaar!

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo