Rijschool Taktiek

Alle details over Rijschool Taktiek.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Taktiek is 40%, 103 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Ga je voor les bij Rijschool Taktiek? Rij-examen doe je bij een van de 12 examenlocaties: Emmeloord, Eemnes, Zaandam, Alkmaar, Zoetermeer, Rijswijk, Gouda, Spijkenisse, Barendrecht, Utrecht, Harderwijk, Tiel. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorieboek motor of auto.

Contact & telefoon van Rijschool Taktiek.

Deze rijschool vind je in De Meern. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Trompstraat 19, 3454XJ De Meern. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 55 36 62 09. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 554681280000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 5306W3.

Waar vind je Rijschool Taktiek precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio De Meern.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in De Meern. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Autorijschool Top Licence en Autorijschool Safari.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Taktiek

Slagingspercentage

40

Aantal examens

103

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 55 36 62 09

Adres

Trompstraat 19

Postcode

3454XJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord, Eemnes, Zaandam, Alkmaar, Zoetermeer, Rijswijk, Gouda, Spijkenisse, Barendrecht, Utrecht, Harderwijk, Tiel

KvK-nummer

554681280000

Rijschoolnummer

5306W3

Reviews

0.0
5
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. M.-A. te Riele

  Efficiënt, veiligheid voor alles geen lesjes-boer maar inzicht in verkeer en logica over de regels. Niet kinderachtig maar beste in je naar boven halen. Als je zeker Etty dat je je rijbewijs wilt hak
  Len en bereid bent de smoesjes en excuses achter je te laten.

 2. Hennie

  Top rijschool. Ben denk ik wel een van zijn oudste leerling geweest. Ben geslaagd naar een aantal lessen. Dus jong of oud hij geef je gewoon goed les. Gewoon relax rijden niets moet en je heb ook nog een eigen inbreng.

 3. Melvin

  Eerste proefles samen goed bekeken wat ik nodig zou hebben. Had direct een goed gevoel bij deze instructeur. Kreeg positieve feedback op de dingen die ik zelf kon verbeteren en dat was dan ook direct te merken in de volgende lessen.
  Stapte de eerste lessen wel met wat spanning de auto in na een voor mij wat minder jaartje ivm overlijden van m’n vader. Na wat gesprekken hierover voelde ik me een stuk lekkerder in de auto. Zo heb ik ook met een goed gevolg mijn rijexamen gehaald en daar ben ik hem ook erg dankbaar voor. Had namelijk nooit kunnen bedenken dat te kunnen bekokstoven. Top rijinstructeur!!!

 4. Esther

  Na drie rijscholen verder was ik heel blij dat ik deze rijschool heb ontdekt. Het was even wennen en we moesten elkaar even leren kennen. Daarna wist de rijinstructeur precies hoe hij mij het beste kon benaderen zodat ik de juiste technieken zo snel mogelijk onder de knie kreeg. Ben nog elke dag blij als ik in mijn autootje stap. Met mijn 50+ jaren had ik bijna de moed opgegeven om dit vel begeerde papiertje te bemachtigen. Dit is echte vrijheid!

 5. Es

  Goede leraar!
  Volgt niet het standaard boekje maar bekijkt zijn lessen per leerling! Relaxte sfeer in de auto en een open en eerlijke manier van leren. Ook betaalbaar!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo