Rijschool Taktiek

(4 klantbeoordelingen)

Op deze pagina lees je alles over Rijschool Taktiek.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een personenauto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Taktiek ligt op 33%, 154 personen deden examen. Les je bij deze school, dan doe je examen bij een van de 7 CBR examenlocaties: Emmen, Deventer, Emmeloord, Eemnes, Alkmaar, Zoetermeer, Rijswij.

Contact & telefoon van Rijschool Taktiek.

Deze rijschool is gevestigd in De Meern. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Trompstraat 19,3454XJ De Meern. Helaas heeft deze rijschool nog geen e-mailadres doorgegeven. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 655366209. De rijschool heeft nog geen eigen website aan ons doorgegeven. Het KvK-nummer van Rijschool Taktiek is 554681280000.

Wat is de locatie van Rijschool Taktiek (Google Maps)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere rijscholen in de regio De Meern.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in De Meern. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Autorijschool Rob van der Stigchel t.h.o.d.n. NXXT, en RijschoolHUB.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Specification: Rijschool Taktiek

Praktijklessen

Personenauto

Slagingspercentage

33

Aantal examens

154

Examenlocatie(s)

Emmen, Deventer, Emmeloord, Eemnes, Alkmaar, Zoetermeer, Rijswijk

Telefoonnummer 2

655366209

Adres

Trompstraat 19

Postcode

3454XJ

Plaats

KvK-nummer

554681280000

4 reviews for Rijschool Taktiek

5.0
4
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Hennie

  Top rijschool. Ben denk ik wel een van zijn oudste leerling geweest. Ben geslaagd naar een aantal lessen. Dus jong of oud hij geef je gewoon goed les. Gewoon relax rijden niets moet en je heb ook nog een eigen inbreng.

 2. Melvin

  Eerste proefles samen goed bekeken wat ik nodig zou hebben. Had direct een goed gevoel bij deze instructeur. Kreeg positieve feedback op de dingen die ik zelf kon verbeteren en dat was dan ook direct te merken in de volgende lessen.
  Stapte de eerste lessen wel met wat spanning de auto in na een voor mij wat minder jaartje ivm overlijden van m’n vader. Na wat gesprekken hierover voelde ik me een stuk lekkerder in de auto. Zo heb ik ook met een goed gevolg mijn rijexamen gehaald en daar ben ik hem ook erg dankbaar voor. Had namelijk nooit kunnen bedenken dat te kunnen bekokstoven. Top rijinstructeur!!!

 3. Esther

  Na drie rijscholen verder was ik heel blij dat ik deze rijschool heb ontdekt. Het was even wennen en we moesten elkaar even leren kennen. Daarna wist de rijinstructeur precies hoe hij mij het beste kon benaderen zodat ik de juiste technieken zo snel mogelijk onder de knie kreeg. Ben nog elke dag blij als ik in mijn autootje stap. Met mijn 50+ jaren had ik bijna de moed opgegeven om dit vel begeerde papiertje te bemachtigen. Dit is echte vrijheid!

 4. Es

  Goede leraar!
  Volgt niet het standaard boekje maar bekijkt zijn lessen per leerling! Relaxte sfeer in de auto en een open en eerlijke manier van leren. Ook betaalbaar!

 Rijschoolspecialist.nl
Logo