ELVIS Rijopleidingen

Op deze pagina ontdek je alles over ELVIS Rijopleidingen.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van ELVIS Rijopleidingen is 28%, 46 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Ga je van start met les bij ELVIS Rijopleidingen? Voor het afrijden heb je keus uit 3 CBR afrijdlocaties: Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam. Heb je je theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorie boek motor of auto.

Adresgegevens en telefoonnummer van ELVIS Rijopleidingen.

Deze school vind je in Zoetermeer. Op zoek naar de adresgegevens? Laveibos 182, 2715RK Zoetermeer. De rijschool bellen? 06 26 62 80 36. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 648424600000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 9455G4.

In welke plaats zit ELVIS Rijopleidingen precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Zoetermeer.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Zoetermeer. Check ook deze rijscholen: Rijschool RSG en Autorijschool Easy Way.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: ELVIS Rijopleidingen

Slagingspercentage

28

Aantal examens

46

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 26 62 80 36

Adres

Laveibos 182

Postcode

2715RK

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam

KvK-nummer

648424600000

Rijschoolnummer

9455G4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “ELVIS Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo