BestStart

Alles wat je wilt weten over BestStart.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van BestStart ligt op 67%, 3 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Start je met les bij BestStart? Je hebt keus uit 2 CBR locaties: Zoetermeer, Barendrecht.

Adresgegevens en telefoonnummer van BestStart.

De rijschool heeft een vestiging in Zoetermeer. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Mendelssohnrode 36, 2717CR Zoetermeer. Voor telefonisch contact bel je met 06 17 14 97 60. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 596297110000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1436F4.

In welke plaats vind je BestStart (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in Zoetermeer.

Klik hier voor alle rijscholen in Zoetermeer. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Wens Rijschool en Verkeerschool Van Zoest.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: BestStart

Slagingspercentage

67

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 17 14 97 60

Adres

Mendelssohnrode 36

Postcode

2717CR

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Barendrecht

KvK-nummer

596297110000

Rijschoolnummer

1436F4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “BestStart”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo