Autorijschool Relax

Alle informatie over Autorijschool Relax.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Relax is 31%, 142 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Les volgen bij Autorijschool Relax? Je rijdt af bij een van de 2 CBR afrijdlocaties: Haarlem, Alkmaar. Binnenkort je theorie behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de scooter, motor of auto.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Relax.

De rijschool is gevestigd in Heemskerk. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Singelweide 72, 1967HC Heemskerk. Stuur ze meteen een bericht: cengizyurtkap@gmail.com. De rijschool bellen? 06-41955071. Het KvK-nummer van de rijschool is 520831010000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7216K7.

In welke plaats vind je Autorijschool Relax (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Heemskerk.

Klik hier voor alle Rijscholen in Heemskerk. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool Ray Erkelens en MJ-rijschool.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Relax

Slagingspercentage

31

Aantal examens

142

Auto

Beschikbaar

E-mail

cengizyurtkap@gmail.com

Telefoon-nr

06-41955071

Adres

Singelweide 72

Postcode

1967HC

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem, Alkmaar

KvK-nummer

520831010000

Rijschoolnummer

7216K7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Relax”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo