Autorijschool Wienholds

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool Wienholds.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Wienholds ligt op 66%, 29 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Rijles volgen bij Autorijschool Wienholds? Dan kies je uit 1 CBR-locaties: Zaandam. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorie boek auto of scooter.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Wienholds.

De school heeft een vestiging in Purmerend. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Naardermeer 92, 1447KM Purmerend. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 12 30 74 41. Voor meer info check je de eigen site van de rijschool, autorijschoolwienholds.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 371429770000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 5127G8.

Waar vind ik Autorijschool Wienholds precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle andere rijscholen in Purmerend.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Purmerend. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Veldhuizen en verkeersschool LINKERBAAN Noord-Holland.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool Wienholds

Slagingspercentage

66

Aantal examens

29

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 12 30 74 41

Website

autorijschoolwienholds.nl

Adres

Naardermeer 92

Postcode

1447KM

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

371429770000

Rijschoolnummer

5127G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Wienholds”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo