Autorijschool “AIDA”

Alle informatie over Autorijschool “AIDA”.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool “AIDA” ligt op 23%, 43 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto. Direct aan de slag met de voorbereiding op je eerste rijles? Doe hier gratis online theorie-training. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Start je met rijles bij Autorijschool “AIDA”? Dan kies je uit 3 examenlocaties van het CBR: Amsterdam, Zaandam, Hoorn.

Adresgegevens en telefoonnummer van Autorijschool “AIDA”.

De school is gevestigd in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Grubbehoeve 4, 1103GG Amsterdam. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen kan, het telefoonnummer is (020) 363 71 86, of 06 55 34 52 82. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijschoolaida.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 332484330000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2547X2.

In welke plaats vind ik Autorijschool “AIDA” (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Meer rijscholen in regio Amsterdam.

Bekijk alle Rijscholen in Amsterdam. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Rijschool Basmala en Autorijschool Ed van Rozelaar.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Autorijschool “AIDA”

Slagingspercentage

23

Aantal examens

43

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(020) 363 71 86

Telefoon-nr

06 55 34 52 82

Website

rijschoolaida.nl

Adres

Grubbehoeve 4

Postcode

1103GG

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zaandam, Hoorn

KvK-nummer

332484330000

Rijschoolnummer

2547X2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool “AIDA””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo