Autorijschool Verkaart V.O.F.

Alle gegevens over Autorijschool Verkaart V.O.F..

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Verkaart V.O.F. ligt op 41%, 22 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Start je met les bij Autorijschool Verkaart V.O.F.? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-examenlocaties: Bergen Op Zoom. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool Verkaart V.O.F..

De rijschool heeft een locatie in Bergen Op Zoom. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Sibeliusstraat 22, 4614VC Bergen Op Zoom. Bellen? Het telefoonnummer is 06 23 85 83 14. Het KvK-nummer van de school is 611464040000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2949G1.

Waar vind ik Autorijschool Verkaart V.O.F. precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Bergen Op Zoom.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Bergen Op Zoom. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Autorijschool Peter van Gils en Autorijschool den Haan.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Verkaart V.O.F.

Slagingspercentage

41

Aantal examens

22

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 23 85 83 14

Adres

Sibeliusstraat 22

Postcode

4614VC

Plaats

Examenlocatie(s)

Bergen Op Zoom

KvK-nummer

611464040000

Rijschoolnummer

2949G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Verkaart V.O.F.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Verkaart V.O.F.
Autorijschool Verkaart V.O.F.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo