Autorijschool “Op Weg”

Alles over Autorijschool “Op Weg”.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool “Op Weg” ligt op 40%, 42 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Ga je voor les bij Autorijschool “Op Weg”? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR locaties: Goes. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorie oefenen & korting rijlessen

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je autorijbewijs. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een 100% gratis proefles aan.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Autorijschool “Op Weg”.

De rijschool is te vinden in Goes. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? ‘s-H Hendrikskinderendk 104, 4461EC Goes. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: (0113) 23 13 85, of 06 53 36 99 57. Het KvK-nummer van deze school is: 220258220000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 5893H1.

Waar vind ik Autorijschool “Op Weg”?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Goes.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Goes. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Visch Rijopleidingen en Autorijschool Jos de Jong.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool “Op Weg”

Slagingspercentage

40

Aantal examens

42

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 53 36 99 57

Adres

's-H Hendrikskinderendk 104

Postcode

4461EC

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

220258220000

Rijschoolnummer

5893H1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool “Op Weg””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool “Op Weg”
Autorijschool “Op Weg”

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo