Autorijschool Dohmen

Alle details over Autorijschool Dohmen.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Dohmen ligt op 81%, 26 personen legden examen af (rijbewijs B). Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je voor lessen bij Autorijschool Dohmen? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Urmond.

Welke keurmerken heeft deze rijschool?

Qua leskwaliteit zit het wel goed bij deze school, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Zo weet jij als leerling zeker dat je lessen van hoge kwaliteit mag verwachten.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool Dohmen.

De rijschool is te vinden in Grevenbicht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Staai 215, 6127AB Grevenbicht. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op (046) 4234441, of 06 50 93 59 14. De school heeft een eigen site met meer informatie: autorijschooldohmen.nl. Het KvK-nummer van deze school is 140840550000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 3003W8.

Waar bezoek je Autorijschool Dohmen precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Meer rijscholen in de regio Grevenbicht.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Grevenbicht. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Zelihsen en Rijschool Schifferling.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Autorijschool Dohmen

Slagingspercentage

81

Aantal examens

26

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(046) 4234441

Telefoon-nr

06 50 93 59 14

Website

autorijschooldohmen.nl

Adres

Staai 215

Postcode

6127AB

Plaats

Examenlocatie(s)

Urmond

KvK-nummer

140840550000

Rijschoolnummer

3003W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Dohmen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo