Rijschool Schifferling

Alle gegevens van Rijschool Schifferling.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Schifferling ligt op 60%, 5 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Ga je beginnen met rijles bij Rijschool Schifferling? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR examenlocaties: Urmond.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijschool Schifferling.

Je vindt deze school in Sittard. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Reigerstraat 23, 6135EP Sittard. Stuur ze een mailtje, [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op (046) 451 98 97, of 06 23 87 33 21. Voor meer info check je de eigen site van de rijschool, autorijschoolschifferling.com. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 140821160000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2642F8.

In welke plaats vind ik Rijschool Schifferling precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere rijscholen in de regio Sittard.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Sittard. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Multra Verkeersopleidingen en Rijschool Dominique.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Schifferling

Slagingspercentage

60

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(046) 451 98 97

Telefoon-nr

06 23 87 33 21

Website

autorijschoolschifferling.com

Adres

Reigerstraat 23

Postcode

6135EP

Plaats

Examenlocatie(s)

Urmond

KvK-nummer

140821160000

Rijschoolnummer

2642F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Schifferling”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo