Autorijschool Ruber

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Ruber.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Ruber is 70%, 27 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Starten met theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je van start met les bij Autorijschool Ruber? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 examenlocaties: Urmond. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Auto theorieboek & korting rijles

Geld besparen op je autorijbewijs? Maak gebruik van de links hieronder. Koop het best geteste theorieboek bij Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Ruber.

De rijschool heeft een locatie in Born. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Mortel 12, 6121JT Born. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is: (046) 485 32 41, of 06 53 64 88 11. Ze hebben een eigen website met meer informatie: ruber.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 140293200000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 9642W1.

Waar bezoek je Autorijschool Ruber precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de regio Born.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Born. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Auto en Motorrijschool “Laudy” en H.W.J. Konickx.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Autorijschool Ruber

Slagingspercentage

70

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 53 64 88 11

Website

ruber.nl

Adres

Mortel 12

Postcode

6121JT

Plaats

Examenlocatie(s)

Urmond

KvK-nummer

140293200000

Rijschoolnummer

9642W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Ruber”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo