Autorijschool Rob Steuten

Alle gegevens over Autorijschool Rob Steuten.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Rob Steuten is 88%, 32 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Alvast van start met je theorie? Om je optimaal voor te bereiden kun je online gratis theorie-examens maken. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Les je bij Autorijschool Rob Steuten? Je rijdt af bij een van de 1 CBR-locaties: Weert.

Welk keurmerk(en) heeft de rijschool?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze school, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat meer zekerheid en goede rijlessen.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Rob Steuten.

De school is te vinden in Weert. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Doormanstraat 7, 6004CH Weert. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is (0495) 53 61 13, of 06 53 67 41 15. Voor meer info check je de eigen website van de rijschool: steuten.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 130273410000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9397A2.

Waar bezoek je Autorijschool Rob Steuten precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere scholen in de buurt van Weert.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Weert. Check ook deze rijscholen: Autorijschool A.G. Putter en Rijschool Bita.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool Rob Steuten

Slagingspercentage

88

Aantal examens

32

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0495) 53 61 13

Telefoon-nr

06 53 67 41 15

Website

steuten.nl

Adres

Doormanstraat 7

Postcode

6004CH

Plaats

Examenlocatie(s)

Weert

KvK-nummer

130273410000

Rijschoolnummer

9397A2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Rob Steuten”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Rob Steuten
Autorijschool Rob Steuten

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo