Rijschool De Peel

Alle gegevens van Rijschool De Peel.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool De Peel ligt op 75%, 44 personen legden examen af (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: auto. Ga je van start met rijlessen bij Rijschool De Peel? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR locaties: Weert. Binnenkort je theorie behalen? Ontdek hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool De Peel.

Je vindt deze school in Weert. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Helmondseweg 2, 6003NA Weert. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: info@rijschooldepeel.nl. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 24 49 52 43. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: rijschooldepeel.nl/. Het KvK-nummer van deze school is: 870330620000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 9828N1.

Waar bezoek je Rijschool De Peel precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in regio Weert.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Weert. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Rob Steuten en Rijschool Smeets.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool De Peel

Slagingspercentage

75

Aantal examens

44

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschooldepeel.nl

Telefoon

06 24 49 52 43

Website

rijschooldepeel.nl/

Adres

Helmondseweg 2

Postcode

6003NA

Plaats

Examenlocatie(s)

Weert

KvK-nummer

870330620000

Rijschoolnummer

9828N1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool De Peel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo