Rijschool Dee

Alle informatie over Rijschool Dee.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Dee ligt op 50%, 2 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Dee? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR locaties: Kerkrade. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool Dee.

De rijschool is gevestigd in Weert. Hierbij de adresgegevens van deze school: Kaaskampweg 3, 6004RT Weert. De school is telefonisch bereikbaar via 0612816135. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 83956867. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1775F5.

Waar vind je Rijschool Dee precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere scholen in Weert.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Weert. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Smeets en Rijbewijsje.nl B.V..

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Dee

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

Telefoon-nr

0612816135

Adres

Kaaskampweg 3

Postcode

6004RT

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

83956867

Rijschoolnummer

1775F5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Dee”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo