Auto-rijschool Heiny van Vreede

Ontdek alles over Auto-rijschool Heiny van Vreede.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto-rijschool Heiny van Vreede is 49%, 108 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Les volgen bij Auto-rijschool Heiny van Vreede? Je kunt kiezen uit 1 examenlocaties van CBR: Weert. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorie boek auto of scooter.

Telefoonnummer en adresgegevens van Auto-rijschool Heiny van Vreede.

Deze rijschool is gevestigd in Weert. Dit zijn de adresgegevens: Irenelaan 70, 6006HE Weert. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: heinyvanvreede@kpnmail.nl. De school is telefonisch bereikbaar via 06 30 11 87 16. De rijschool beschikt over een eigen site: autorijschoolheinyvanvreede.com. Het KvK-nummer van deze rijschool is 120595220000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 3440W8.

Wat is de locatie van Auto-rijschool Heiny van Vreede (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle andere rijscholen in Weert.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Weert. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Rijschool Roel Vries en Autorijschool Gürler.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Auto-rijschool Heiny van Vreede

Slagingspercentage

49

Aantal examens

108

Auto

Beschikbaar

E-mail

heinyvanvreede@kpnmail.nl

Telefoon-nr

06 30 11 87 16

Website

autorijschoolheinyvanvreede.com

Adres

Irenelaan 70

Postcode

6006HE

Plaats

Examenlocatie(s)

Weert

KvK-nummer

120595220000

Rijschoolnummer

3440W8

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Tim Geelen

  Gister ( 22-02-23 ) geslaagd met 21 lessen als 17 jarige.

  Rijlessen zijn altijd heel erg duidelijk & Heiny zelf is een hele goede rijles instructeur, altijd in voor een gezellig praatje tijdens het rijden.

  Uitleg & instructies zijn heel erg leerzaam, een hele leuke tijd gehad met de Rijlessen bij Heiny Van Vreede.

  De Rijlessen in Weert zijn altijd anders en helpt je met duidelijke uitleg om elke situatie op te lossen en veilig te rijden.

  Zeker een goede aanrader om rijles te volgen bij deze rij instructeur.

Auto-rijschool Heiny van Vreede
Auto-rijschool Heiny van Vreede

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo