Rijschool Driss

Alle gegevens over Rijschool Driss.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Driss ligt op 51%, 53 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je lessen volgen bij Rijschool Driss? Je kiest uit één CBR-examenlocatie: Weert.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Driss.

De rijschool heeft een vestiging in Weert. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Ensenbroek 15, 6002VS Weert. Voor telefonisch contact bel je met 06 50 97 30 72. Het KvK-nummer van de rijschool is: 141008680000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 4912Z8.

Waar bezoek ik Rijschool Driss?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige scholen in de buurt van Weert.

Hier vind je een overzicht van alle rijscholen in Weert. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Rob Steuten en Rijschool Philippe.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijschool Driss

Slagingspercentage

51

Aantal examens

53

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 50 97 30 72

Adres

Ensenbroek 15

Postcode

6002VS

Plaats

Examenlocatie(s)

Weert

KvK-nummer

141008680000

Rijschoolnummer

4912Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Driss”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo