Erik Eisma Rijschool

Alle informatie over Erik Eisma Rijschool.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Erik Eisma Rijschool ligt op 56%, 39 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Les volgen bij Erik Eisma Rijschool? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties: Weert.

Contact- en adresgegevens van Erik Eisma Rijschool.

De school heet een locatie in Geldrop. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Hooiland 24, 5663HK Geldrop. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op 06 13 22 17 33. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: erikeisma.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 172376840000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2616G8.

Waar bezoek ik Erik Eisma Rijschool precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Geldrop.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Geldrop. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool 7 Sterren en Autorijschool Restiau t.h.o.d.n. QuickPRO.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Erik Eisma Rijschool

Slagingspercentage

56

Aantal examens

39

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 13 22 17 33

Website

erikeisma.nl

Adres

Hooiland 24

Postcode

5663HK

Plaats

Examenlocatie(s)

Weert

KvK-nummer

172376840000

Rijschoolnummer

2616G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Erik Eisma Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo