Autorijschool Adios en Autoverhuur

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool Adios en Autoverhuur.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Adios en Autoverhuur ligt op 53%, 36 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Autorijschool Adios en Autoverhuur biedt ook beroepsopleiding(en) aan: taxi. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: motor, auto, bromfiets. Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Praktijkles volgen bij Autorijschool Adios en Autoverhuur? Voor het afrijden heb je keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Barendrecht. Deze rijschool biedt ook rijles aan met een auto met automaat.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool Adios en Autoverhuur.

De rijschool heeft een vestiging in Krimpen Aan Den Ijssel. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Anjelier 27, 2925ED Krimpen Aan Den Ijssel. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op 06 23 20 87 77, of 06 23 20 87 77. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: autorijschooladios.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 243652720000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 2596K8.

Waar vind je Autorijschool Adios en Autoverhuur (kaart, routebeschrijving)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige rijscholen in de regio Krimpen Aan Den Ijssel.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Krimpen Aan Den Ijssel. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Verkeersschool Rij-relax en Rijschool Ferhan.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Adios en Autoverhuur

Slagingspercentage

53

Aantal examens

36

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 23 20 87 77

Telefoon-nr

06 23 20 87 77

Website

autorijschooladios.nl

Adres

Anjelier 27

Postcode

2925ED

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

243652720000

Rijschoolnummer

2596K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Adios en Autoverhuur”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Adios en Autoverhuur
Autorijschool Adios en Autoverhuur

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo