Rijschool All The Way

Alles over Rijschool All The Way.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool All The Way ligt op 31%, 13 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Les volgen bij Rijschool All The Way? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR examenlocaties: Barendrecht. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool All The Way.

De rijschool is gevestigd in Rotterdam. Hierbij de adresgegevens van deze school: Flying Dutchmanstraat 23, 3077ZH Rotterdam. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 39 59 95 70. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 847902290000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 6238X3.

Waar bezoek je Rijschool All The Way (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Rotterdam.

Bekijk hier meer Rijscholen in Rotterdam. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Verkeersschool I drive 2 en Autorijschool Veenstra.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool All The Way

Slagingspercentage

31

Aantal examens

13

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 39 59 95 70

Adres

Flying Dutchmanstraat 23

Postcode

3077ZH

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

847902290000

Rijschoolnummer

6238X3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool All The Way”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo