Autorijschool Polling

Alle details over Autorijschool Polling.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Polling is 65%, 63 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Eerst theorieles volgen? Bij deze rijschool kan dat voor: motor, auto. Kies je voor lessen bij Autorijschool Polling? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR examenlocaties: Assen. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool Polling.

De school is te vinden in Donderen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Eekhoornstraat 7, 9497TA Donderen. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: info@autorijschoolpolling.nl. De rijschool bellen? (0592) 55 93 09. De school heeft een eigen site met meer informatie: autorijschoolpolling.nl. Het KvK-nummer van de school is 040250240000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0888Z1.

Waar zit Autorijschool Polling precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in regio Donderen.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Donderen. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? NXXT Evelien Mulder en Rijschool Rayden.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Polling

Slagingspercentage

65

Aantal examens

63

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolpolling.nl

Telefoon

(0592) 55 93 09

Website

autorijschoolpolling.nl

Adres

Eekhoornstraat 7

Postcode

9497TA

Plaats

Examenlocatie(s)

Assen

KvK-nummer

040250240000

Rijschoolnummer

0888Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Polling”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo