Autorijschool Polling

Lees alles over Autorijschool Polling.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Polling is 57%, 58 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Eerst je theorie halen? Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: motor, auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! (Praktijk)les volgen bij Autorijschool Polling? Rij-examen doe je bij één van de 2 CBR-afrijdlocaties: Groningen, Assen. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Aanbieding rijles & auto theorie

Geld besparen op je auto rijbewijs? Maak gebruik van de links hieronder. Koop het best geteste theorieboek via Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool Polling.

De rijschool heeft een locatie in Donderen. De adresgegevens zijn als volgt: Eekhoornstraat 7, 9497TA Donderen. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (0592) 55 93 09. De rijschool beschikt over een eigen site: autorijschoolpolling.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 40250240000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 0888Z1.

In welke plaats vind je Autorijschool Polling?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige rijscholen in regio Donderen.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Donderen. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Bj’S Rij-Opleiding en vofderijschool.nl.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Autorijschool Polling

Slagingspercentage

57

Aantal examens

58

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

autorijschoolpolling.nl

Adres

Eekhoornstraat 7

Postcode

9497TA

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen, Assen

KvK-nummer

40250240000

Rijschoolnummer

0888Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Polling”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo