J. Braker

Lees meer over J. Braker.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van J. Braker is 70%, 10 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). J. Braker verzorgt ook beroepsopleiding(en): bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, taxi. Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto. Ga je voor les bij J. Braker? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Assen. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek rijbewijs b.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van J. Braker.

Deze school vind je in Assen. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Rolderstraat 44, 9401AT Assen. Dit is het e-mailadres van de school: janbraker@home.nl. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (0592) 31 31 22, of 06 53 58 04 40. De rijschool heeft een eigen site met meer informatie: janbraker.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 040244620000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0986Z1.

In welke plaats vind je J. Braker?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Nog meer rijscholen in regio Assen.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Assen. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool van der Klok – t.h.o.d.n. NXXT en Autorijschool Marciny.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: J. Braker

Slagingspercentage

70

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

E-mail

janbraker@home.nl

Telefoon

(0592) 31 31 22

Telefoon-nr

06 53 58 04 40

Website

janbraker.nl

Adres

Rolderstraat 44

Postcode

9401AT

Plaats

Examenlocatie(s)

Assen

KvK-nummer

040244620000

Rijschoolnummer

0986Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “J. Braker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo