J. Braker

Ontdek alles over J. Braker.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van J. Braker is 100%, 4 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto. Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Kies je ervoor lessen te volgen bij J. Braker? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Assen.

Heeft de school een keurmerk?

Over de kwaliteit hoef je je bij deze rijschool geen zorgen te maken, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Zo weet jij als leerling zeker dat je lessen van hoge kwaliteit mag verwachten.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van J. Braker.

Deze school heeft een locatie in Assen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Rolderstraat 44, 9401AT Assen. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. Even bellen? Het telefoonnummer is (0592) 31 31 22, of 06 53 58 04 40. Voor meer info check je de eigen website van de rijschool: janbraker.com. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 40244620000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 0986Z1.

Waar bezoek je J. Braker (routebeschrijving en kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de buurt van Assen.

Klik hier voor meer Rijscholen in Assen. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: V.O.F. Verkeersschool Harms en Rijschool Jack Liewes.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: J. Braker

Slagingspercentage

100

Aantal examens

4

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0592) 31 31 22

Telefoon-nr

06 53 58 04 40

Website

janbraker.com

Adres

Rolderstraat 44

Postcode

9401AT

Plaats

Examenlocatie(s)

Assen

KvK-nummer

40244620000

Rijschoolnummer

0986Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “J. Braker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo