J. Braker

Alle gegevens over J. Braker.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van J. Braker is 43%, 14 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). J. Braker verzorgt ook beroepsleiding(en): bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, taxi. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: motor, auto. Ga je lessen volgen bij J. Braker? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR afrijdlocaties: Assen. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook lessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het rijbewijs.

Contact & telefoon van J. Braker.

De rijschool heeft een vestiging in Assen. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Rolderstraat 44, 9401AT Assen. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: janbraker@home.nl. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is (0592) 31 31 22, of 06 53 58 04 40. Voor meer informatie kijk je op de site van deze rijschool, janbraker.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 040244620000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 0986Z1.

In welke plaats vind je J. Braker (routebeschrijving en kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Nog meer rijscholen in de regio Assen.

Bekijk hier alle Rijscholen in Assen. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Klugt en Rijschool Rayden.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: J. Braker

Slagingspercentage

43

Aantal examens

14

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

E-mail

janbraker@home.nl

Telefoon

(0592) 31 31 22

Telefoon-nr

06 53 58 04 40

Website

janbraker.nl

Adres

Rolderstraat 44

Postcode

9401AT

Plaats

Examenlocatie(s)

Assen

KvK-nummer

040244620000

Rijschoolnummer

0986Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “J. Braker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo