Johan Polling Verkeersopleiding

Alle gegevens over Johan Polling Verkeersopleiding.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Johan Polling Verkeersopleiding is 21%, 19 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Johan Polling Verkeersopleiding biedt ook beroepsopleiding(en) aan: vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto. Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto, bromfiets. Lessen volgen bij Johan Polling Verkeersopleiding? Je praktijkexamen doe je bij een van de 2 examenlocaties van CBR: Groningen, Assen.

Telefoonnummer en adresgegevens van Johan Polling Verkeersopleiding.

De school is gevestigd in Donderen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Eekhoornstraat 7a, 9497TA Donderen. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: [email protected]. Het telefoonnummer van de rijschool is (0592) 42 19 88, of 06 22 47 73 68. De school heeft een eigen site met meer informatie: johanpolling.com. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 040427290000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 6608A1.

In welke plaats vind ik Johan Polling Verkeersopleiding?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Donderen. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Hier en simple drive.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Johan Polling Verkeersopleiding

Slagingspercentage

21

Aantal examens

19

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0592) 42 19 88

Telefoon-nr

06 22 47 73 68

Website

johanpolling.com

Adres

Eekhoornstraat 7a

Postcode

9497TA

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen, Assen

KvK-nummer

040427290000

Rijschoolnummer

6608A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Johan Polling Verkeersopleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Johan Polling Verkeersopleiding
Johan Polling Verkeersopleiding

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo