Koops NOVL Opleidingen

Alles over Koops NOVL Opleidingen.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Koops NOVL Opleidingen is 55%, 49 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Koops NOVL Opleidingen biedt ook opleiding(en) voor professionals: bus,aanhangwagen achter bus,vrachtauto,aanhangwagen achter vrachtauto,heftruck,adr,taxi,tractor. Eerst je theorie halen? Deze rijschool geeft theorieles voor: motor, auto, bromfiets, tractor. Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. (Praktijk)les volgen bij Koops NOVL Opleidingen? Je rijdt af bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Assen. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een aangepaste auto, automaat personenauto.

Korting rijlessen & auto theorie oefenen

Bespaar geld op je auto rijbewijs met onderstaande links. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio!

Welk keurmerk(en) heeft de school?

Bij deze rijschool ben je in goede handen, ze beschikken over een FAM-keurmerk. Opleiders met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat exta zekerheid.

Adres- en contactgegevens van Koops NOVL Opleidingen.

De rijschool is gevestigd in Assen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: van Vlissingenstraat 45A, 9403BB Assen. Mailen? Hierbij het e-mailadres [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op (0592) 37 20 98. Voor meer info check je de website van de rijschool: koopsvec.nl. Het KvK-nummer van de school is: 707346900000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0911W1.

Waar vind ik Koops NOVL Opleidingen precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in de regio Assen.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Assen. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijschool Buivenga en Rijschool Westerhof t.h.o.d.n. NXXT.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Koops NOVL Opleidingen

Slagingspercentage

55

Aantal examens

49

FAM

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Tractor

Beschikbaar

Tractortheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

Aanhangwagen achter bus

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

ADR

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

koopsvec.nl

Adres

van Vlissingenstraat 45A

Postcode

9403BB

Plaats

Examenlocatie(s)

Assen

KvK-nummer

707346900000

Rijschoolnummer

0911W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Koops NOVL Opleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo