Koops NOVL Opleidingen

Lees meer over Koops NOVL Opleidingen.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Koops NOVL Opleidingen is 56%, 137 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Koops NOVL Opleidingen biedt ook beroepsopleiding(en), bus, aanhangwagen achter bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, heftruck, adr, taxi, tractor. Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto, bromfiets, tractor. (Praktijk)les volgen bij Koops NOVL Opleidingen? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Assen. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook les met een aangepaste auto, automaat personenauto. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het rijbewijs.

Alle contact- en adresgegevens van Koops NOVL Opleidingen.

De rijschool heeft een vestiging in Assen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: van Vlissingenstraat 45A, 9403BB Assen. Dit is het e-mailadres van deze school: info@koopsvec.nl. Je bereikt de rijschool per telefoon via (0592) 37 20 98. De school beschikt over een eigen website: koopsvec.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 707346900000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0911W1.

Waar vind ik Koops NOVL Opleidingen (kaart en route)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio Assen.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Assen. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? On Wheels Rijopleiding en Be Sure rijopleidingen.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Koops NOVL Opleidingen

Slagingspercentage

56

Aantal examens

137

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Tractor

Beschikbaar

Tractortheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

Aanhangwagen achter bus

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

ADR

Beschikbaar

E-mail

info@koopsvec.nl

Telefoon

(0592) 37 20 98

Website

koopsvec.nl

Adres

van Vlissingenstraat 45A

Postcode

9403BB

Plaats

Examenlocatie(s)

Assen

KvK-nummer

707346900000

Rijschoolnummer

0911W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Koops NOVL Opleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo