Rijschool Anouk

Alles over Rijschool Anouk.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Anouk is 83%, 23 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Praktijkles volgen bij Rijschool Anouk? Dan heb je keus uit 1 CBR locaties: Assen. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek rijbewijs b.

Contact- en adresgegevens van Rijschool Anouk.

De school is te vinden in Assen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Hulsthage 2, 9408EH Assen. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: anouk@rijschoolanouk.nl. Telefonisch contact met de rijschool? 635115555. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: rijschoolanouk.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 565949250000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2495G4.

Waar vind je Rijschool Anouk (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle andere rijscholen in Assen.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Assen. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Autorijschool Yes You Can en Rijschool Rayden.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Anouk

Slagingspercentage

83

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

anouk@rijschoolanouk.nl

Telefoon-nr

635115555

Website

rijschoolanouk.nl

Adres

Hulsthage 2

Postcode

9408EH

Plaats

Examenlocatie(s)

Assen

KvK-nummer

565949250000

Rijschoolnummer

2495G4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Anouk”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo