Rijschool Anouk Assen ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Rijschool Anouk

Alles wat je wilt weten over Rijschool Anouk.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Anouk is 84%, 19 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Praktijkles volgen bij Rijschool Anouk? Je hebt de keus uit 1 examenlocaties: Assen. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorie & aanbieding rijles

Voordelig je autorijbewijs halen? Bekijk de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio!

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijschool Anouk.

De rijschool is gevestigd in Assen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Hulsthage 2, 9408EH Assen. Contact per e-mail? Hierbij het adres: [email protected]. Telefonisch contact met de rijschool? 635115555. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: rijschoolanouk.nl. Het KvK-nummer van de school is 565949250000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2495G4.

Waar bezoek je Rijschool Anouk?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere rijscholen in Assen.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Assen. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Rayden en Rijschool Color.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool Anouk

Slagingspercentage

84

Aantal examens

19

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

635115555

Website

rijschoolanouk.nl

Adres

Hulsthage 2

Postcode

9408EH

Plaats

Examenlocatie(s)

Assen

KvK-nummer

565949250000

Rijschoolnummer

2495G4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Anouk”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo