Rijschool Rij en Reis

(7 klantbeoordelingen)

Alles op een rijtje over Rijschool Rij en Reis.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Rij en Reis is 50%, 109 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij Rijschool Rij en Reis? Dan kun je kiezen uit 3 CBR locaties: Groningen, Winschoten, Assen. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijles met een automaat personenauto. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool Rij en Reis.

De rijschool is te vinden in Hoogezand. De adresgegevens: Spoorstraat Noord 33, 9601AX Hoogezand. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 44 22 12 84. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 011759580000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 6651A1.

Waar bezoek ik Rijschool Rij en Reis (routebeschrijving en kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Hoogezand.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Hoogezand. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Haren-Groningen en Rijschool-Petra.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Rij en Reis

Slagingspercentage

50

Aantal examens

109

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 44 22 12 84

Adres

Spoorstraat Noord 33

Postcode

9601AX

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen, Winschoten, Assen

KvK-nummer

011759580000

Rijschoolnummer

6651A1

7 reviews for Rijschool Rij en Reis

5.0
7
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Tobias

  Super bedankt Jakob voor de lessen,
  Ik was eerst bij een ander rijschool, die had geen tijd voor mij. Toen kwam ik terecht bij rijschool rij en reis. Vanaf toen leerde ik pas echt wat rijden was wat ook heel fijn is dat ze ook lesgeven in het weekend en 5 uur lang achterelkaar.

  Groeten Erwin

 2. Hendrik

  Vandaag mijn rijbewijs gehaald in 1 keer bij Jakob. Super blij mee met de leerzame lessen en dat ik bij deze rijschool mijn rijbewijs heb mogen halen.

  Bedankt Jakob!

 3. Margreet

  Super rijschool!
  Met spoed mijn rijbewijs gehaald dankzij rijschool Rij en Reis.
  Jakob is een vriendelijke man, hij legt alles goed uit net zolang tot je het begrijpt. De punten waar je minder goed in bent laat hij je herhalen tot het wel goed gaat. Hij leert je dat je niet alleen aan het rijden bent om je voor te bereiden op het praktijkexamen maar voor je hele leven. Fijn is dat je meerdere uren achter elkaar kan rijden en vaker per week. Ideaal als je snel je rijbewijs wil halen. Er wordt op tijd pauze gehouden voor koffie met wat lekkers erbij.

 4. Marije

  Spoed cursus gehad bij rij en reis vandaag geslaagd dankjewel voor de leerzame en gezellige lessen Kristina!

 5. Dennis

  Deze week mijn rijbewijs gehaald dankzij Jakob. Wat ik heel fijn vind is dat ze ook aan spoed doen dus als je snel je rijbewijs wilt halen en meer uren achter elkaar wilt rijden is dit een ideale rijschool. Super bedankt Jakob voor de leuke en leerzame lessen en de snacks in de kofferbak

 6. Alma Timmer

  Top rijschool,

  Ik ben via mijn buurvrouw bij deze rijschool terecht gekomen omdat ik met spoed mijn rijbewijs wou halen door deze flauwe corona gedoe.
  Goede en duidelijke uitleg Jakob is erg geduldig wat bij mij heel erg nodig was Ik heb veel dingen geleerd. Heel fijn!

  Super bedankt Jakob!

 7. Emre

  Hele goeie rijschool! In 3 lessen mijn rijbewijs behaald ideaal als je met spoed je rijbewijs wilt halen vorige week maandag contact genomen en vandaag 04-08 mijn rijbewijs behaald in een keer!
  Geef hele duidelijke uitleg neemt gerust de tijd als je het niet snapt of als je het over wilt doen ze gaan met veel respect met je om wat van zelf sprekend is

  Dankjewel David!

  Met vriendelijke groet Emre

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo