Rijschool Rij en Reis

(2 klantbeoordelingen)

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Rij en Reis.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een personenauto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Rij en Reis ligt op 45%, 89 leerlingen legden een examen af. De rijschool biedt ook les met een personenauto met automaat. Als je bij deze school lest, is je examen bij een van de 3 CBR examenlocaties: Groningen, Winschoten, Asse.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool Rij en Reis.

Deze rijschool is gevestigd in Hoogezand. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Spoorstraat Noord 33,9601AX Hoogezand. Helaas heeft de rijschool nog geen e-mailadres doorgegeven. Als je liever telefonisch contact opneemt, bereik je de rijschool via 644221284. Er is nog geen eigen website door de rijschool doorgegeven. Het KvK-nummer van Rijschool Rij en Reis is 011759580000.

Waar vind je Rijschool Rij en Reis?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande Google Maps-kaart.

Meer rijscholen in Hoogezand.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Hoogezand. Heb je al bij deze rijscholen trouwens al bekeken? Rijschool Ramon, en Rijschool Ik heb rijles.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen!Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Specification: Rijschool Rij en Reis

Praktijklessen

Personenauto

Bijzonderheden

Automaat personenauto

Slagingspercentage

45

Aantal examens

89

Examenlocatie(s)

Groningen, Winschoten, Assen

Telefoonnummer 2

644221284

Adres

Spoorstraat Noord 33

Postcode

9601AX

Plaats

KvK-nummer

011759580000

2 reviews for Rijschool Rij en Reis

4.0
1
0
1
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Emre

  Hele goeie rijschool! In 3 lessen mijn rijbewijs behaald ideaal als je met spoed je rijbewijs wilt halen vorige week maandag contact genomen en vandaag 04-08 mijn rijbewijs behaald in een keer!
  Geef hele duidelijke uitleg neemt gerust de tijd als je het niet snapt of als je het over wilt doen ze gaan met veel respect met je om wat van zelf sprekend is

  Dankjewel David!

  Met vriendelijke groet Emre

 2. Peter Steijgens

  Proefrit gehad bij deze rijsschool. Prima instructeur op het gebied van autorijden. Echter bood Jacob mij aan om hem oraal te bevredigen in ruil voor een gratis les (en ja, ben een vent). No-go wat mij betreft.

 Rijschoolspecialist.nl
Logo