Rijschool Rij en Reis

(8 klantbeoordelingen)

Alles op een rijtje over Rijschool Rij en Reis.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Rij en Reis is 39%, 123 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Rijschool Rij en Reis? Je examen doe je bij één van de 5 CBR-locaties: Groningen, Winschoten, Assen, Hoogeveen, Dordrecht. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de scooter, motor of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Rij en Reis.

De rijschool is te vinden in Hoogezand. Dit zijn de adresgegevens: Spoorstraat Noord 33, 9601AX Hoogezand. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 44 22 12 84. Het KvK-nummer van deze rijschool is 011759580000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6651A1.

In welke plaats vind ik Rijschool Rij en Reis precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige scholen in de buurt van Hoogezand.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Hoogezand. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Brinkert t.h.o.d.n. Lesgo en Tomic Autorijschool.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Rijschool Rij en Reis

Slagingspercentage

39

Aantal examens

123

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 44 22 12 84

Adres

Spoorstraat Noord 33

Postcode

9601AX

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen, Winschoten, Assen, Hoogeveen, Dordrecht

KvK-nummer

011759580000

Rijschoolnummer

6651A1

8 reviews for Rijschool Rij en Reis

5.0
8
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Astrid

  Vrijdag mijn examen in een keer gehaald super blij mee!! Kwam via een colega terecht bij rijschool rij en reis heb hele leerzame lessen en tips gekregen van jakob super bedankt!

 2. Tobias

  Super bedankt Jakob voor de lessen,
  Ik was eerst bij een ander rijschool, die had geen tijd voor mij. Toen kwam ik terecht bij rijschool rij en reis. Vanaf toen leerde ik pas echt wat rijden was wat ook heel fijn is dat ze ook lesgeven in het weekend en 5 uur lang achterelkaar.

  Groeten Erwin

 3. Hendrik

  Vandaag mijn rijbewijs gehaald in 1 keer bij Jakob. Super blij mee met de leerzame lessen en dat ik bij deze rijschool mijn rijbewijs heb mogen halen.

  Bedankt Jakob!

 4. Margreet

  Super rijschool!
  Met spoed mijn rijbewijs gehaald dankzij rijschool Rij en Reis.
  Jakob is een vriendelijke man, hij legt alles goed uit net zolang tot je het begrijpt. De punten waar je minder goed in bent laat hij je herhalen tot het wel goed gaat. Hij leert je dat je niet alleen aan het rijden bent om je voor te bereiden op het praktijkexamen maar voor je hele leven. Fijn is dat je meerdere uren achter elkaar kan rijden en vaker per week. Ideaal als je snel je rijbewijs wil halen. Er wordt op tijd pauze gehouden voor koffie met wat lekkers erbij.

 5. Marije

  Spoed cursus gehad bij rij en reis vandaag geslaagd dankjewel voor de leerzame en gezellige lessen Kristina!

 6. Dennis

  Deze week mijn rijbewijs gehaald dankzij Jakob. Wat ik heel fijn vind is dat ze ook aan spoed doen dus als je snel je rijbewijs wilt halen en meer uren achter elkaar wilt rijden is dit een ideale rijschool. Super bedankt Jakob voor de leuke en leerzame lessen en de snacks in de kofferbak

 7. Alma Timmer

  Top rijschool,

  Ik ben via mijn buurvrouw bij deze rijschool terecht gekomen omdat ik met spoed mijn rijbewijs wou halen door deze flauwe corona gedoe.
  Goede en duidelijke uitleg Jakob is erg geduldig wat bij mij heel erg nodig was Ik heb veel dingen geleerd. Heel fijn!

  Super bedankt Jakob!

 8. Emre

  Hele goeie rijschool! In 3 lessen mijn rijbewijs behaald ideaal als je met spoed je rijbewijs wilt halen vorige week maandag contact genomen en vandaag 04-08 mijn rijbewijs behaald in een keer!
  Geef hele duidelijke uitleg neemt gerust de tijd als je het niet snapt of als je het over wilt doen ze gaan met veel respect met je om wat van zelf sprekend is

  Dankjewel David!

  Met vriendelijke groet Emre

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo