Autorijschool Poldervaart

Alles op een rijtje over Autorijschool Poldervaart.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Poldervaart is 21%, 14 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Autorijschool Poldervaart? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 4 examenlocaties van CBR: Zoetermeer, Rotterdam*, Gouda, Barendrecht. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek rijbewijs b.

Adresgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Poldervaart.

Deze rijschool heeft een locatie in Capelle Aan Den Ijssel. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Floris Burgwal 11, 2907PA Capelle Aan Den Ijssel. Dit is het e-mailadres van de rijschool: info.poldervaart@gmail.com. Bel de rijschool op, 010-8887978, of 622411192. Het KvK-nummer van de school is 546436190000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 3372F1.

Waar bezoek je Autorijschool Poldervaart (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Capelle Aan Den Ijssel.

Bekijk hier alle Rijscholen in Capelle Aan Den Ijssel. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: JB Autorijschool en Autorijschool Nexo.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Poldervaart

Slagingspercentage

21

Aantal examens

14

Auto

Beschikbaar

E-mail

info.poldervaart@gmail.com

Telefoon

010-8887978

Telefoon-nr

622411192

Adres

Floris Burgwal 11

Postcode

2907PA

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rotterdam, Gouda, Barendrecht

KvK-nummer

546436190000

Rijschoolnummer

3372F1

Reviews

0.0
1
1
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Ashly

    Fijne rijschool. Dichtbij huis. Veel in Barendrecht gereden waar het examen ook plaatsvond. Dit heeft geholpen.

  2. Door

    Gister geslaagd voor mijn rijbewijs, erg fijne rijschool, ze hebben veel geduld en fijne instructeur zeker een aanrader.

Autorijschool Poldervaart
Autorijschool Poldervaart

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo