Verkeersschool Result

Lees meer over Verkeersschool Result.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Result ligt op 20%, 10 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Kies je voor les bij Verkeersschool Result? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 3 CBR-examenlocaties: Rotterdam, Spijkenisse, Urmond. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek rijbewijs b.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Verkeersschool Result.

Deze rijschool vind je in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Lieftinckplaats 256, 3066XB Rotterdam. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 0682538980. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 61701572. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1923F9.

Wat is de locatie van Verkeersschool Result?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere scholen in Rotterdam.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Rotterdam. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool MY-Line en Rijschool Marcel van Dijk.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool Result

Slagingspercentage

20

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0682538980

Adres

Lieftinckplaats 256

Postcode

3066XB

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Spijkenisse, Urmond

KvK-nummer

61701572

Rijschoolnummer

1923F9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Result”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo