Autorijschool Emir

Lees alles over Autorijschool Emir.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Emir ligt op 51%, 45 personen deden examen (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij Autorijschool Emir? Je praktijkexamen doe je bij een van de 2 examenlocaties: Rotterdam, Spijkenisse. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het beste auto theorie boek.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool Emir.

Deze school is gevestigd in Rotterdam. De adresgegevens zijn als volgt: Sint-Jacobstraat 33, 3011DK Rotterdam. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 41 51 62 61. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 877382520000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2481Z8.

Waar zit Autorijschool Emir (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Rotterdam.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool “Cuneyt” en Autorijschool Winning.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Autorijschool Emir

Slagingspercentage

51

Aantal examens

45

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 41 51 62 61

Adres

Sint-Jacobstraat 33

Postcode

3011DK

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Spijkenisse

KvK-nummer

877382520000

Rijschoolnummer

2481Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Emir”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo