Drive Skills

Lees meer over Drive Skills.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Drive Skills is 22%, 32 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: auto. Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Start je met les bij Drive Skills? Je rij-examen doe je bij één van de 4 examenlocaties van het CBR: Rijswijk, Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht.

Telefoonnummer en contactgegevens van Drive Skills.

Je vindt de rijschool in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Veemarktstraat 79, 3031NP Rotterdam. Bellen kan, je bereikt ze op 06 20 64 41 65. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 639779660000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5825X5.

Waar zit Drive Skills (routebeschrijving en kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Rotterdam.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Rotterdam. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Autorijschool J.H. Van Krimpen en Autorijschool Letaba.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Drive Skills

Slagingspercentage

22

Aantal examens

32

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 20 64 41 65

Adres

Veemarktstraat 79

Postcode

3031NP

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk, Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

639779660000

Rijschoolnummer

5825X5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Drive Skills”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo