Autorijschool Crossing

Alles op een rijtje over Autorijschool Crossing.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Crossing is 46%, 102 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: auto. Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Les volgen bij Autorijschool Crossing? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Nijmegen.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Crossing.

Je vindt deze school in Nijmegen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Malvert 2574, 6538BB Nijmegen. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 42 25 01 01. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijschoolcrossing.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 92214760000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1971X8.

Waar bezoek je Autorijschool Crossing (kaart, routebeschrijving)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Nog meer rijscholen in Nijmegen.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Nijmegen. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: V.O.N. vof en Rijschool Creatief.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Crossing

Slagingspercentage

46

Aantal examens

102

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 42 25 01 01

Website

rijschoolcrossing.nl

Adres

Malvert 2574

Postcode

6538BB

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

92214760000

Rijschoolnummer

1971X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Crossing”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo