Autorijschool Mega

Alle gegevens van Autorijschool Mega.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Mega ligt op 57%, 35 personen legden examen af (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Autorijschool Mega? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 examenlocaties: Den Bosch. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het auto theorieboek.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Mega.

De rijschool heeft een locatie in Veghel. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Turfven 9, 5464PL Veghel. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06 16 83 85 06. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 171896080000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3790H8.

In welke plaats vind ik Autorijschool Mega (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Veghel.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Veghel. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Fenix en Autorijschool Terek.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Mega

Slagingspercentage

57

Aantal examens

35

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 16 83 85 06

Adres

Turfven 9

Postcode

5464PL

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

171896080000

Rijschoolnummer

3790H8

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Cora

    Een zeer fijne rijschool met een persoonlijke benadering. Er wordt gekeken naar hoe de leerling het beste leert rijden. Heel prettig contact.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo