Autorijschool van Doorn

Alle gegevens van Autorijschool van Doorn.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool van Doorn is 100%, 2 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. (Praktijk)les volgen bij Autorijschool van Doorn? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Den Bosch.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool van Doorn.

Deze rijschool vind je in Veghel. Dit zijn de adresgegevens: Kapelstraat 35, 5466PA Veghel. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 22 66 34 25. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: autorijschoolvandoorn.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 160558390000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7899G3.

Waar zit Autorijschool van Doorn?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Veghel.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Veghel. Check ook deze twee rijscholen: Verkeersschool Weber en Fa. van Der Doelen.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Autorijschool van Doorn

Slagingspercentage

100

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 22 66 34 25

Website

autorijschoolvandoorn.nl

Adres

Kapelstraat 35

Postcode

5466PA

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

160558390000

Rijschoolnummer

7899G3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool van Doorn”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo