Autorijschool Danique

Alle gegevens over Autorijschool Danique.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Danique ligt op 43%, 28 personen deden examen (rijbewijs B). Direct aan de slag met de voorbereiding op je eerste rijles? Doe hier gratis online theorie-training. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Les je bij Autorijschool Danique? Je kunt kiezen uit 1 CBR afrijdlocaties: Den Bosch.

Heeft deze rijschool keurmerken in bezit?

Qua leskwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan verschillende strenge voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat meer zekerheid en goede rijlessen.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool Danique.

Je vindt de rijschool in Veghel. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Spoorven 227, 5464PA Veghel. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 10 06 29 63. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: autorijschooldanique.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 172669170000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 5620F8.

Waar vind ik Autorijschool Danique (kaart en route)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Alle rijscholen in de regio Veghel.

Klik hier voor alle Rijscholen in Veghel. Check ook deze rijscholen: Autorijschool Hans Kant en Rijschool Mollen.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Danique

Slagingspercentage

43

Aantal examens

28

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 10 06 29 63

Website

autorijschooldanique.nl

Adres

Spoorven 227

Postcode

5464PA

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

172669170000

Rijschoolnummer

5620F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Danique”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo