Rijschool Jan van der Linde

Alle informatie over Rijschool Jan van der Linde.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Jan van der Linde ligt op 55%, 20 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Eerst je theorie halen? Deze rijschool geeft theorieles voor: auto. Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Praktijkles volgen bij Rijschool Jan van der Linde? Je rijdt af bij een van de 1 examenlocaties: Emmeloord.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool Jan van der Linde.

De rijschool is te vinden in Ens. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Uitloop 30, 8307DR Ens. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 052 725 11 00, of 06 22 78 20 87. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: rijschooljanvanderlinde.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 673103620000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7650H5.

In welke plaats zit Rijschool Jan van der Linde (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere scholen in de buurt van Ens.

Bekijk hier meer Rijscholen in Ens. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Ras en Rijschool Goosen.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool Jan van der Linde

Slagingspercentage

55

Aantal examens

20

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

052 725 11 00

Telefoon-nr

06 22 78 20 87

Website

rijschooljanvanderlinde.nl

Adres

Uitloop 30

Postcode

8307DR

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord

KvK-nummer

673103620000

Rijschoolnummer

7650H5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Jan van der Linde”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool Jan van der Linde
Rijschool Jan van der Linde

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo