Auto-Motorrijschool Sjaak Buijs

Alles op een rijtje over Auto-Motorrijschool Sjaak Buijs.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto-Motorrijschool Sjaak Buijs is 56%, 52 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Auto-Motorrijschool Sjaak Buijs biedt ook beroepsopleiding(en): taxi. De school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Direct aan de slag met de voorbereiding op je eerste rijles? Doe hier gratis online theorie-training. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Ga je van start met rijlessen bij Auto-Motorrijschool Sjaak Buijs? Je kiest uit een van de 1 examenlocaties van het CBR: Rijswijk.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Auto-Motorrijschool Sjaak Buijs.

Je vindt de rijschool in Kwintsheul. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Leeuwerik 77, 2295PG Kwintsheul. Contact per e-mail? Hierbij het adres: [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met (0174) 29 68 64. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: sjaakbuijs.nu. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 272189350000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 2658A2.

Waar bezoek je Auto-Motorrijschool Sjaak Buijs?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Kwintsheul.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Kwintsheul. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool FAJR en Autorijschool Leon.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Auto-Motorrijschool Sjaak Buijs

Slagingspercentage

56

Aantal examens

52

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0174) 29 68 64

Website

sjaakbuijs.nu

Adres

Leeuwerik 77

Postcode

2295PG

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

272189350000

Rijschoolnummer

2658A2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto-Motorrijschool Sjaak Buijs”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Auto-Motorrijschool Sjaak Buijs
Auto-Motorrijschool Sjaak Buijs

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo