Rijschool Primera

Alles op een rijtje over Rijschool Primera.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Primera ligt op 83%, 6 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Ga je voor rijles bij Rijschool Primera? Afrijden doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Rijswijk.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Primera.

Deze rijschool vind je in Den Haag. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Nettelhorststraat 62, 2532BS Den Haag. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met 06 44 46 82 23. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, rijschoolprimera.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 646535520000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 8649U3.

In welke plaats zit Rijschool Primera (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere scholen in Den Haag.

Klik hier voor alle Rijscholen in Den Haag. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Via Via en Rijschool Imperium.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool Primera

Slagingspercentage

83

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 44 46 82 23

Website

rijschoolprimera.nl

Adres

Nettelhorststraat 62

Postcode

2532BS

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

646535520000

Rijschoolnummer

8649U3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Primera”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo