Rijschool de specialist

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool de specialist.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool de specialist is 67%, 6 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Ga je voor les bij Rijschool de specialist? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Amsterdam. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek rijbewijs b.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijschool de specialist.

Deze rijschool vind je in Amsterdam. Hierbij de adresgegevens van deze school: Waterpoortweg 259, 1051PT Amsterdam. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: hannekekap@ziggo.nl. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 29 39 19 03. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 332465130000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 6882Z2.

In welke plaats zit Rijschool de specialist (kaart en route)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Meer rijscholen in de regio Amsterdam.

Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? la chebba rijschool en Aram Autorijschool.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool de specialist

Slagingspercentage

67

Aantal examens

6

E-mail

hannekekap@ziggo.nl

Telefoon-nr

06 29 39 19 03

Adres

Waterpoortweg 259

Postcode

1051PT

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

332465130000

Rijschoolnummer

6882Z2

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Sara

    Prima begeleiding. Duidelijke uitleg. Hanneke brengt rust in je hoofd en daarnaast een stukje humor wat voor een gezellige sfeer in de auto geeft. Hierdoor kon ik mezelf goed op het verkeer focussen en van hieruit pikte ik alles goed op.
    Alle tijd voor haar leerling. Geen telefoon of appen tijdens de lessen.
    Na 3 andere rijscholen was ik blij dat ik getipt werd op rijschool de specialist.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo