Rijschool de specialist

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool de specialist.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool de specialist is 33%, 3 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Start je met les bij Rijschool de specialist? Je hebt de keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Amsterdam. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorie boek auto of motor.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool de specialist.

De rijschool is te vinden in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Waterpoortweg 259, 1051PT Amsterdam. Per e-mail bereik je ze op hannekekap@ziggo.nl. Bellen kan via: 06 29 39 19 03. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 332465130000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6882Z2.

In welke plaats vind je Rijschool de specialist (routebeschrijving en kaart)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere rijscholen in Amsterdam.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Heb je deze rijscholen al bekeken? Rijschool Challenge en Verkeersschool Ladiesway.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool de specialist

Slagingspercentage

33

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

E-mail

hannekekap@ziggo.nl

Telefoon-nr

06 29 39 19 03

Adres

Waterpoortweg 259

Postcode

1051PT

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

332465130000

Rijschoolnummer

6882Z2

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Sara

    Prima begeleiding. Duidelijke uitleg. Hanneke brengt rust in je hoofd en daarnaast een stukje humor wat voor een gezellige sfeer in de auto geeft. Hierdoor kon ik mezelf goed op het verkeer focussen en van hieruit pikte ik alles goed op.
    Alle tijd voor haar leerling. Geen telefoon of appen tijdens de lessen.
    Na 3 andere rijscholen was ik blij dat ik getipt werd op rijschool de specialist.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo