Auto- en Motorrijschool Roy Mengerink

Op deze pagina ontdek je alles over Auto- en Motorrijschool Roy Mengerink.

Praktijkles volg je hier met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- en Motorrijschool Roy Mengerink is 69%, 51 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto. Ga je voor rijles bij Auto- en Motorrijschool Roy Mengerink? Dan heb je keus uit 1 CBR locaties: Nijmegen. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter of auto.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Auto- en Motorrijschool Roy Mengerink.

De school is gevestigd in Mill. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Hoogstraat 11A, 5451BH Mill. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: roy.mengerink@hotmail.com. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06-28475958. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 506123870000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7238H1.

Waar bezoek ik Auto- en Motorrijschool Roy Mengerink precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere scholen in Mill.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Mill. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Boon en Autorijschool Vanity.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Auto- en Motorrijschool Roy Mengerink

Slagingspercentage

69

Aantal examens

51

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

roy.mengerink@hotmail.com

Telefoon-nr

06-28475958

Adres

Hoogstraat 11A

Postcode

5451BH

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

506123870000

Rijschoolnummer

7238H1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto- en Motorrijschool Roy Mengerink”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Auto- en Motorrijschool Roy Mengerink
Auto- en Motorrijschool Roy Mengerink

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo