Rijschool Servé

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Servé.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Servé is 78%, 9 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Eerst theorieles volgen? Bij deze rijschool kan dat voor: auto. Ga je voor les bij Rijschool Servé? Je hebt de keuze uit 1 examenlocaties van CBR: Maastricht. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool Servé.

Deze school vind je in Eijsden. Hierbij de adresgegevens: Emmastraat 48, 6245HZ Eijsden. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@rijschoolserve.nl. Voor telefonisch contact bel je met 06 30 31 74 35. Ze hebben een eigen site: rijschoolserve.nl/. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 681323950000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1394N7.

Waar bezoek ik Rijschool Servé (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Eijsden.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Eijsden. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Herman Walthie en Autorijschool van Gelooven.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool Servé

Slagingspercentage

78

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolserve.nl

Telefoon-nr

06 30 31 74 35

Website

rijschoolserve.nl/

Adres

Emmastraat 48

Postcode

6245HZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht

KvK-nummer

681323950000

Rijschoolnummer

1394N7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Servé”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo