Atlas Rijschoolmakelaar

Ontdek alles over Atlas Rijschoolmakelaar.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Atlas Rijschoolmakelaar is 0%, 1 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Atlas Rijschoolmakelaar? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Amsterdam. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het beste auto theorieboek.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Atlas Rijschoolmakelaar.

Je vindt de school in Zaandam. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Koning Davidstraat 193, 1502NX Zaandam. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 34 86 02 01. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 801163020000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 1304X8.

In welke plaats vind ik Atlas Rijschoolmakelaar (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Zaandam.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Zaandam. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool Groenewoud en RijschoolVDB.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Atlas Rijschoolmakelaar

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Telefoon-nr

06 34 86 02 01

Adres

Koning Davidstraat 193

Postcode

1502NX

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

801163020000

Rijschoolnummer

1304X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Atlas Rijschoolmakelaar”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo