Rijschool Victory

(1 klantbeoordeling)

Op deze pagina lees je alles over Rijschool Victory.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Victory ligt op 0%, 1 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Start je met rijles bij Rijschool Victory? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van het CBR: Zaandam. Binnenkort je theorie certicaat halen? Bekijk hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Victory.

Deze school heeft een vestiging in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Dirk Bonsstraat 163, 1063TZ Amsterdam. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 24 68 82 48. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 646208240000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 9896G6.

Waar bezoek je Rijschool Victory precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Meer rijscholen in regio Amsterdam.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam. Heb je deze rijscholen al bekeken? Nevcity en Autorijschool Lex van Oijen.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Victory

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 24 68 82 48

Adres

Dirk Bonsstraat 163

Postcode

1063TZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

646208240000

Rijschoolnummer

9896G6

1 review for Rijschool Victory

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Sabir

    Top rijschool, in 1x geslaagd!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo